Behandlingsformer

 

AKUPUNKTUR

 

 

Akupunktur er sandsynligvis verdens ældste kendte behandlingsform, idet man kan datere akupunkturens oprindelse ca. 5000 år tilbage i tiden.

 

 

Den kinesiske akupunktur (TCM) er stadig den mest udbredte akupunkturform - globalt set, men de seneste 10-15 år er der kommet mange såkaldte mikroakupunktur- systemer, som både er langt mere effektive og hurtigtvirkende end den klassiske kinesiske akupunktur.

 

Verdens Sundheds Organisationen under FN (WHO) har udarbejdet en liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunkter. De kan ses her

 

MASSAGE

 

 

Her er der mulighed for flere former for massage:

knogle-, afspændings-, bindevævs-, healings- og dybdemassage.

 

Massage er utrolig godt, hvis man har problemer i bevægeapparatet. Massage løsner og fjerner spændinger og kan også lindre kroniske smerter i ryg, lænd, ben og arme.

 

Sidst men ikke mindst, får man en følelse af velvære, både fysisk og psykisk.

 

Så ønsker du en dejlig afspændt krop –

gælder det bare om at møde op.

 

 

 

KRANIO-SAKRAL TERAPI

 

 

Kranio-sakral terapi er en meget nænsom og blid massageteknik.

 

 

Den løsner spændinger i membraner, bindevæv og muskler samt retter skævheder, som belaster centralnervesystemet, der går fra kraniet til korsbenet(sacrum) deraf navnet.

Den blide behandling er afgørende for, at kroppen kan tage imod og går derfor dybt ind og påvirker hele kroppen, så den kan regenerere sig selv, og derved fjernes årsagen til problemet.

 

Terapien opleves altid meget behagelig af klienten

ZONETERAPI

 

Det er en behandlingsform, hvor man via trykbehandling på fødderne, kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen.

 

I utallige forsøg både i Danmark og i udlandet, har zoneterapien virkelig vist sin positive effekt ved mange forskellige legemsmæssige problemer:

 

Bihulebetændelse, kolik, forstoppelse, nældefeber, mellemørebetændelse, menstruationsforstyrrelser og smerter i bevægeapparatet, er bare nogle af de ting, som zoneterapien kan hjælpe imod.

HEALING

En teknik hvor man arbejder med kroppens energier, der kan få krop og sind i god balance. Der sker også en udrensning, som kan fjerne diverse gener i kroppen.

Så har du nogle gener, mangler energi eller føler dig stresset, er denne behandlingsform måske en mulighed for dig.

 

Du vil opleve en dyb afspænding, der giver overskud, overblik, indre ro og fornyet energi.

 

Healing er rigtig god mod stress, hvor healing kombineres med meget langsom massage.

Galleri

 

 

Vores klinik ligger i Hasserisgaard Centret, der ligger nær ved busstoppested, og med gratis parkering lige foran døren.

ÅBNINGSTIDER

 

Dette afhænger af den enkelte terapeut

ADRESSE

 

Skelagervej 375B

9000 Aalborg

FØLG OS!

 

Copyright © All Rights Reserved